MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ

MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ

Tarih 21 Ocak 2023, 21:04
Konum Burdur ve Çevresi
Kategori ÇEVRE HİZMETLERİ

PROJE AÇIKLAMA

Faaliyetlerinize başlamadan önce faaliyet esnasında alınması gereken izinlerin alınması, yatırımın planlanması ve yönlendirilmesi konularında mühendislik ve mevzuat danışmanlığı vermekteyiz.

ELİT ÇEVRE VE MADENCİLİK Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ÇED Yeterliliği ve Çevre Danışmanlık konularında yetkilendirilmiş kuruluş olup faaliyetleriniz için çevre danışmanlık hizmeti vermektedir.

ELİT ÇEVRE VE MADENCİLİK, Maden İşleri Genel Müdürlüğü (MİGEM) tarafınca Yetkilendirilmiş Tüzel Kişilik (YTK) olarak Türkiye’de yetkilendirilmiş ilk firmalardan birisi olup madencilik faaliyetlerinizde Maden İşleri Genel Müdürlüğü (MİGEM)’ne Maden Kanunu kapsamında verilmesi gereken rapor, proje ve her türlü teknik belgeyi hazırlamaya yetkilidir.

ELİT ÇEVRE VE MADENCİLİK, çevre ve maden projeleri danışmanlığının yanı sıra jeolojik, jeofizik etütler ve orman, mera izinleri ile ilgili tüm teknik hususlarda bünyesinde bulundurduğu ilgili mühendis kadrosu ile mevzuatın gerektirdiği yetkinliğe sahiptir.

Edindiğimiz tecrübe ve yetkilerimiz sayesinde faaliyetlerinizde alınması gereken bütün izin ve farklı mühendislik hizmetlerinin tek bir çatı altında yürütülmesi projelerinizde maksimum uyum ve verimi sağlayacaktır.

  • Tecrübeli personelimizle, sürekli gelişen teknolojiyi kullanarak, kaliteli, hızlı ve müşteri odaklı hizmetler sunmak, büyümenizi sürdürürken sizin işlerinizde karşınıza çıkabilecek engelleri kaldırmak ve böylelikle müşterilerimizin ilk tercihi olmaktır.
  • Kanunlara, yönetmeliklere ve ticari etiklere uygun davranarak işi ilk seferde doğru ve hatasız yapmak; çözüm odaklı, hızlı ve standardı yüksek projeler geliştirerek müşterilerimizin sadakatini kazanmak; böylece şirket profilini yükseltmek ve Türkiye de örnek gösterilen bir şirket olmak.